top of page
blog arka planı

YAZAR

Ayşe Uysal

YAYIN TARİHİ

3 Eylül 2022

Neden Bir Web Sitesi Sahibi Olmalıyız?

Artık bir çok firma ya neden web sitesi sahibi olmalıyız sorusunu soruyor ya da kurumsal veya e-ticaret sitesine sahip. Dijitalleşen bu dünyada web ortamında var olmayan bir kurum düşünülemez hale gelmiştir. İşte bu yazımızda sizlere neden web sitesi sahibi olmalıyız sorusunun cevabını en ince ayrıntısıyla açıklıyoruz.


Teknolojinin gelişimiyle birlikte tüm işletmeler internet üzerinden aratılır hala gelmiştir. Genellikle işletmeler satış gücünü arttırmak için 7/24 açık şube yerine web sitelerini tercih etmektedir. Bu şekilde müşterilerine erişimi kolay hızlı bir hizmet sunar. Aslında bu şekilde neden bir web sitesine ihtiyacımızın olduğunu anlamış oluyoruz. Bizlerde bu ihtiyaca karşılık olarak sizlere kesintisiz kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Sirius tasarım olarak ekibimizle beraber müşterilerimizi memnun etmeye devam ediyoruz.


Peki web sitesi yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz ?


Bir web sitesi yaptırırken SEO, hız optimizasyonu, görsel tasarım, logo tasarımı ve daha bir çok detaya dikkat edilmeli fakat bu detaylar yeterli değildir. Aynı zamanda bu web sitesi sizin markanızın 7/24 erişilebilir şubesidir. Bu sebeple teknik bir sorunda yaşamamalı ve kusursuz bir şekilde çalışan web sitesine sahip olmalısın. Şimdi de gelin en önemli aşamalara bir yakından bakalım.


neden bir web sitesi sahibi olmalıyım

Arama Motoru Uyumlu Olmalı


Günümüz teknolojisiyle arama motorları sayesinde isteklerimize hızlı bir şekilde ulaşabiliyoruz. Arama motorlarında öne çıkmak için buna uygun web sitenizin olması gerekir. Bu duruma hem SEO ile hem de web sitenizin teknik kurulumu zamanında dikkat etmek gerekir. SEO başlı başına çok önemli bir konu olmakla beraber iyi yağılmış bir SEO hem reklam maliyetlerinizi düşürebilir hem de web sitenizin daha başarılı konumlarda görüntülenmesini sağlayabilir.


İlgi Çekici ve İyi Bir Web Tasarıma Sahip Olmalı


Artık her web sitesinin en önemli ihtiyacı ilgi çekici olmak ve web tasarım ilkelerine olabildiğince sadık kalmak. Renk şemaları, yazı fontları, yazı büyüklükleri ve daha bir çok detaya dikkat edilerek hazırlanmış bir web sitesi amacınıza daha iyi hizmet edecektir. Bunlar ve daha diğer tüm detayları web tasarım nedir? yazımızda sizler için derledik.


Web Sitesi 7/24 Yayında Olmalı


Web sitenizin kulumu kadar önemli olan bir diğer nokta ise sitenin 7/24 yayında aktif bir şekilde kalmasıdır. Bu da site kurulumu bittikten sonra sitenin aylık revize (bakım ) ile mümkündür. Aylık bakım ile sitenizde aktiflik sağlamış olursunuz. Bu durum arama motorlarında ön sıralara geçmenizede yardımcı olur. Aylık bakım ile sorunlara anında çözüm bulursunuz.


Sirius tasarım olarak müşterilerimize her zaman kaliteli hizmet sunmaktayız. Web sitesi kurulum öncesinden başlayıp bitene kadar her sürecinde müşterilerimizin ön planda olmasını sağlayarak yola devam ediyoruz. Projelerimizi ekibimizle beraber istişare ederek yön veriyoruz. Sizlerede bu himetleri sunmaktan gurur duyarız.

bottom of page